6. lokakuuta 2012

Eskatologinen tilannekatsaus


Herää sinä, joka nukut ja nouse kuolleista, niin Kristus sinua valaisee! (Ef 5:14.)
Paavalinkin, odottaessaan matkakumppaneitaan Ateenassa, henki kiivastui hänessä, kun hän näki, että kaupunki oli täynnä epäjumalankuvia (Ap.t. 17:16). Rickard Wurmbrand oli Romaniassa kommunistien ja kristittyjen kokouksessa, jossa kristityt itseään säästäen ylistivät kommunismia. Niin hänen vaimonsa sanoi hänelle: ”Mene ja pyyhi pois tämä häpeä Kristuksen kasvoilta.” ”Jos teen sen, sinulla ei enää ole aviomiestä,” vastasin. ”Tee se, en tarvitse pelkuria.”


Suomessa oli myös huu-haa –kongressi (ts. kirkolliskokous), jossa kaikki kilvan huusivat Iisebeliä jumalaksi. Tästä arkkiperkele sai aiheen kailottaa: ”Kansa saa päättää, onko naispappeus Jumalasta?” Tämän olivat jo varmistaneet moraaliset rauniot Mauno Koivisto ja oikeusgangsteri Aalto. Jumalasta tehtiin statisti; toimintaan osallistuva, mutta asioiden kulkuun vaikuttamaton persoona. Näin kansa kanonisoi itse asiassa omia mielipiteitään ja halujaan, ohittaen Jumalan sanan – tullen näin kirouksen alaiseksi ja tuhoon tuomituksi. Ja sen tähden, että laittomuus pääsee valtaa, kylmenee useampien rakkaus. Mutta joka vahvana kestää loppuun asti, se pelastuu. (Matt. 24: 12-13). Täkäläistäkin seurakunnan kaitsijaa ojentaessani hän sanoi minulle: ”Sinä olet rakkaudeton.” Älkää rakastako maailmaa, älkääkä sitä, mikä maailmassa on. Jos joku maailmaa rakastaa, niin Isän rakkaus ei ole hänessä. Sillä kaikki, mikä maailmassa on – lihan himo, silmäin pyyntö ja korskea elämä – se ei ole Isästä vaan maailmasta.

Lehtitieto kertoi, että Oulun profetiasta haluttiin tehdä elokuva, siis solvata Jumalaa. Jumalasta on tehty lainsuojaton, vaikka ihmisillä on intiimisuoja. Näin ollen piispan kanssa vuosia huoruutta harjoittanut hengellinen huora, saattoi vetäytyä yksinäisyyteen, vaikka sanassa sanotaan: ”Syntiä tekevää nuhtele kaikkien kuullen, jotta muutkin pelkäisivät.” (1.Tim. 5:20 ja Tiit. 1:13.) Laittomuuden ihminen on ilmestynyt, kadotuksen lapsi. Kysynet, mitä on laittomuus? Vastaus on, että kun Jumalan sana ei enää ole auktoriteetti, on laittomuus päässyt valtaan. Seurauksena on sivilisaation tuho. Wurmbrandilla oli uskovainen puoliso, joka ei halunnut kuolleiden sielujen (kallojen) kanssa solua myötävirtaan. Hän uhrasi perheensä totuuden alttarille. Suomessa en ole kuullut kenenkään uhmanneen hengellistä kommunismia, lukuun ottamatta Valkealan kirkkoherraa. Kaikki etsivät omaa kunniaansa ja maallista mammonaa. Media, ja yleensä ottaen julkisuus, hekumoi kansan mielipiteellä, eikä totuus ole siinä minkään arvoinen. Pääasia on, että kapitaalia saadaan tarpeeksi köyhdyttämään sielua. Tästä kaikesta tulee kuitenkin lohduton loppu jo lähi vuosina veli venäläisen kautta, joka toteuttaa Jumalan aivoituksen, ks. Ilm. 17:16-17, Dan 8:23-25.

Paavali kauhistui Ateenan epäjumalankuvia, mutta nykyisissä temppeleissä naispapit, mustat huorat, ovat jokapäiväinen näky. Ja jos et suostu toimimaan heidän kanssaan, sinulla ei ole mahdollisuutta toimia siinä hierarkiassa ollenkaan. Siksi Jeesus kehottaakin omiaan lähtemään tästä tuhoon tuomitusta kaupungista, eli kirkosta, rangaistuksen uhalla, ks. Ilm. 18:4-5. Nimitys mustahuora tulee tällä kylällä olevasta mustasta suorasta, jonka asukkaista 6 teki itsemurhan 50 vuoden aikana. Sittemmin tuon tien varteen tuli asumaan naispappi. Tieteellinen nimitys on parasiitti, loinen seurakunnan ruumiissa. Tässä käyttämästäni nimityksestä olen kirjoittanut asianomaisille. Mikäli termit eivät miellytä, niin käydään sitten lakituvassa. Eivät ole vaivautuneet.

Suomi ei ole enää oikeusvaltio, vaan täällä on vallalla demonikratia, minkä sain kokea myös valitettuani naispappeudesta KKO:n. Lisäksi pyysin kahta oikeusministeriä kiirehtimään valitustani, mutta päinvastoin asiakirjani hävitettiin KKO:ssa, sillä olen yksityinen ihminen. Täkäläinen asianajotoimisto ei taas halunnut antaa apuaan väittäen, ettei ”sillä kirjaamispaperilla ole mitään todistusarvoa”. Siksi lähetinkin asiapaperit alennustilassa olleelle oikeusneuvos Eeva Vuorelle mukanaan saatesanat: ”Jos tahdot, sinä voit minua auttaa”. Ei hän tahtonut.

Jos historiantuntemus on päässyt himmentymään, niin otetaan tässä pieni kertaus. 30.8.1918 Dora Kaplan ampui V. I. Leniniä kuolettavasti mm. vatsaan, mutta tämä kuolinhaava parantui, ja koko maa seurasi ihmetellen petoa. Ks. Ilm. 13:3. Gorbatšov oli 7. pää siinä hierarkiassa (Ilm. 13:1). Ja vielä on tulossa esille Ilm. 17:11 – hän hävittää mädän kristillisyyden ja nykyisen sivilisaation maailmasta. Ilm. 17:8 kertoo Neuvostoliiton vallankumouksesta vuonna 1991. Ja ne 10 sarvea, jotka sinä näit, ovat kymmenen kuningasta, jotka eivät vielä ole saaneet kuninkuutta, mutta saavat vallan niin kuin kuninkaat yhdeksi hetkeksi pedon kanssa (Ilm. 17:12). Nämä ovat Ivy-maat.

Jeesus pitää huolen valvovasta seurakunnasta, ja ottaa sen ylös Karitsan häihin ennen pedon vaivan aikaa. Tämä selviää Ilm. 12:5.

Kerron nyt Gorbatšovin lukuarvot latinalaisilla kirjainnumeroilla: G= 400; o= 11; r=80; b, a ja t= 160; s=7; o=11; v= 5. Yhteensä näistä saadaan 674. Tästä summasta vähennetään 8 järjestyslukuna, jolloin nimen lukuarvoksi saadaan 674-8 = 666.
Minkä sanon teille, sen sanon kaikille: valvokaa (Mark. 13:37).
Kuka ensimmäisenä ja milloin käytti sanan seurakunta vastineena sanaa kirkko?
Onko naispappeus Jumalasta?
Matt. 15:13